Winterblues de deur uit!

Kerstboom eruit en opruimen maar! Natuurlijk is de decembermaand dé maand om het nog eens extra knus en gezellig te maken met al die kleine twinkelende lichtjes in de kerstboom. Toch vind ik het heerlijk dat de maand januari nu zichtbaar is op de Markelose Kalender 2022. De kortste dag zit er weer op. Vanaf nu worden de dagen steeds een beetje langer… fijn! De winterblues kunnen de deur dus uit! Met energie voor tien wordt er ook bij ons thuis opgeruimd. Uitruimen, doek er door, uitzoeken en weer inruimen. Dit alles met het resultaat dat we binnenkort weer een ritje moeten plannen van de glasbak, kledingcontainer, Kringloopwinkel, de papiercontainer aan de Endemansdijk naar Twente Milieu waar we de laatste overtollige spullen kwijt kunnen. Maar dan kunnen we wel weer tegen elkaar zeggen: ‘opgeruimd staat netjes’.

Uitbreiding studioruimte
Het geeft meteen weer energie en ruimte voor nieuwe plannen. In de studio hebben we de dagen rond Kerst en Oud & Nieuw ook nuttig gebruikt. Inmiddels is de uitbreiding van onze studioruimte van Fotostudio Markelo afgerond. Van voor tot achter was het een grote chaos van gereedschap, materiaal en studio inventaris. Maar het was het waard, want wat is het mooi geworden. Alles staat gelukkig weer op zijn plek. Hiermee hebben we een ontzettend gave ruimte toegevoegd om bestellingen zoals foto’s en wanddecoratie af te ronden, albums te plakken, foto’s bij te snijden en in te lijsten maar ook om alle bestellingen vanuit de webshop van Wad aan de Wand en de Fotostudio Markelo, snel en makkelijk af te leveren.

Protocol Fotografie sector
We staan gewoon bijna te popelen om dinsdag weer aan de slag te kunnen. Weliswaar  werken we nog steeds volgens het Covid-19 protocol Fotografie sectorDat betekent dat je voor het laten maken van officiële pasfoto’s geen afspraak hoeft te maken tijdens onze openingstijden. Fotoreportages van gezinnen die allen woonachtig zijn op hetzelfde adres is ook mogelijk. Dierenreportages, vastgoed- en projectfotografie, afscheidsfotografie… ach eigenlijk zijn er nog volop mogelijkheden. Dus neem gerust contact op om samen te brainstormen over jouw idee, plan of opdracht…