Vakantiefoto’s

De vakantieperiode zit er bijna op. Heb jij in de afgelopen weken ook zo veel foto’s gemaakt en herinneringen vastgelegd met je camera of telefoon? Voor mij geldt als ik nu niets met deze foto’s doe, dan verdwijnen ze in de cloud! Dus neem ik deze week nog de tijd om met een bakje koffie, na te genieten van alle foto’s én meteen een aparte map te maken met een selectie van de foto’s die ik goed genoeg vind om een plekje te krijgen in het zomer-fotoalbum van dit jaar.

Want wees nou eerlijk; zo’n gaaf album pak je veel sneller om nog eens te genieten van al die mooie beelden. Of misschien deel je jullie vakantiemomenten graag met familie en vrienden? Een fotoalbum wint het natuurlijk glansrijk van een telefoonschermpje.

Op internet zijn er talloze mogelijkheden om online een fotoalbum te maken. Als fotograaf kiezen wij natuurlijk voor een hoogwaardig kwaliteit boek dat in verschillende formaten kan worden besteld geheel naar eigen wens. Met behulp van een stap-voor-stap menu maak je eenvoudig een professioneel fotoalbum. Heb ik je op een idee gebracht? Neem dan een kijkje op https://www.marjannoteboom.nl/fotos-afdrukken/ en klik op -Pro choice bestel foto’s en producten-. Scroll vervolgens naar -fotoboek- en volg de stappen op het scherm. Kom je er niet uit of heb je geen tijd en wil je toch een fotoboek laten maken? Zet de foto’s op een USB stick en maak een afspraak met ons. We kunnen je op weg helpen of maken zelfs in opdracht het gehele album voor jullie.