Tarieven

We hebben geprobeerd om de tarieven van onze meest voorkomende foto-opdrachten op onze website vast te leggen, zodat je een indicatie hebt. Weliswaar zijn deze tarieven indicatief en exclusief eventuele reis- en locatiekosten en dergelijke. Heb je specifieke vragen? Wij helpen je graag aan een passend antwoord.

Klant login
Na het maken van een standaard fotoreportage bewerken wij de foto’s meestal binnen een week en kun je vervolgens onder klant-login de foto’s bekijken en bestellen. Hiervoor ontvang je van ons een speciale pincode waarmee je toegang krijgt tot het beveiligde gedeelte van onze website. De prijs per foto start vanaf € 4,00. Wanneer je de hele fotoserie zonder watermerk, in hoge resolutie met een beveiligde transferlink wilt ontvangen is dat mogelijk tegen een meerprijs van 100 euro.

Foto’s afdrukken
Heb je eigen foto’s en wil je deze graag hoogwaardig laten afdrukken? Met Pro’s Choice  ben je verzekerd van een professionele kwaliteit van je foto’s, kaarten en zelfs albums. Heb je van ons foto’s ontvangen in hoge resolutie met een transferlink of op Usb stick en wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Pro’s Choice is de professionele oplossing! Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel!

Voor reiskosten buiten gemeente Hof van Twente wordt € 0.30 per kilometer berekend.