Pasfoto’s

Ga je binnenkort je rijbewijs halen, verloopt je rijbewijs of paspoort of wil je misschien een visum aanvragen? Hiervoor heb je pasfoto’s nodig die voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de officiële instanties. In de lockdown-periode werken we uitsluitend op afspraak maar normaal gesproken kun je hiervoor tijdens de openingstijden van Fotostudio Markelo gewoon binnen komen lopen, zonder afspraak.

De door ons gemaakte pasfoto’s zijn gegarandeerd geschikt voor alle officiële documenten zoals paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, ov-kaart, visum, verblijfsvergunning of chauffeurspas. Mocht jouw pasfoto onverhoopt worden afgekeurd, maken wij geheel kosteloos een nieuw set pasfoto’s.

Een set pasfoto’s bestaat uit vier foto’s en kost 9,95 euro. Wil je graag een spontane foto bij jouw pasfotoset waarbij de richtlijnen voor de officiële pasfoto worden losgelaten en jij op de foto staat zoals je bent? Kies dan voor Pasfoto Plus voor 19.95 euro. Dan maken we naast de officiële set pasfoto’s ook een spontane foto. Het digitale bestand krijg je van ons via een beveiligde We Transfer verbinding.

Voor de openingstijden van het gemeentehuis van gemeente Hof van Twente kun je een kijkje nemen op de website van de gemeente.